Rippi-, Yo- ja valmistujaiskuvaus

Ansaitset onnistuneet rippi-, YO- tai valmistujaiskuvaukset.  Ripille pääsy ja valmistuminen ovat nuorelle tärkeitä hetkiä ja siksi kuvauksen arvoinen hetki. Kuvassa käyminen saattaa tuntua jännittävältä, mutta viimeistään jälkikäteen ymmärtää, kuinka mukavaa on kun päivästä jää myös visuaalinen muisto.

Ennen valmistujaiskuvausta pidetään kuvaajan kanssa lyhyt palaveri. Kuvaaja näyttää eri tyyppisiä kuvia ja voit valita mieleisen kuvaustyylin. 

Kuvaus voidaan totetuttaa studiossa tai miljöössä, jolloin vaikkapa kotipiha tai lapsuuden tärkeä paikka voi olla sopiva paikka. 

Kuvauspäivä kannattaa valita huolella, itse juhlapäivänä on jo valmiiksi laittauduttu juhlakuosiin, mutta jonkun muun päivän valitsemalla voi kuvaukselle varata enenmmän aikaa ja kuvauksiin voisi tulla rennommin mielin. Jos kuvattavaa jännittää kuvaus, kannattaa vanhempien harkita omaa läsnäoloaan, useimmiten mallilla on helpompaa, kun silmäpareja on vähemmän mukana luomassa paineita. 

Kuvauksessa saat olla juuri oma itsesi, ei ole pakko hymyillä eikä mitään muutakaan pakko. Tärkeintä saada itsellesi mieluisa muisto tärkeästä elämäntapahtumasta.

Mukaan kannattaa ottaa kukka tai muuta sinulle sopivaa rekvisiittaa. 

Tekstaa ja kysy lisää: 040 843 0770 

Studio Poppis Oy

Palosaarentie 31

65200  Vaasa

Valokuvaaja Harri Bragge

040 843 0770 (myös WhatsApp)

Olemme paikalla vain sovitusti, ajanvarauksella.

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 Studio Poppis Oy - Kaikki oikeudet pidätetään.